De juiste banden voor het juiste voertuig

Goede banden zijn van levensbelang. Uit onderzoek blijkt dat het verkeerd gebruik van banden heel wat ongevallen veroorzaakt. Een zelfstandige  Eurotyre bandencentrale levert banden voor elk vervoermiddel en elk jaargetijde.

Alle grote merken van banden

Eurotyre heeft alle grote merken in huis. Wij leveren o.a. Continental, Uniroyal, Michelin, Goodyear, Dunlop, Vredestein, Pirelli en Bridgestone. Daarnaast hebben wij ook ons eigen huismerk. De Eurotyre-band heeft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen, voor personenwagens tot bestelwagens.

Wij bieden ook een extra service. Zo leveren wij accu's, schokdempers en uitlaten voor elk voertuigtype. Professionele klanten kunnen ook bij Eurotyre terecht voor een voordelige leasing- en fleetservice.

 • Eurotyre banden

  Eurotyre heeft een breed assortiment in banden van het eigen merk. Alle Eurotyre banden worden geproduceerd door een toonaangevende Europese bandenfabrikant. Eurotyre banden hebben een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

  Meer info
 • Personenwagens

  Goede banden zijn van levensbelang. Bij banden gaat het niet alleen om de rijeigenschappen van uw auto, maar in de eerste plaats om uw persoonlijke veiligheid. Veel ongelukken worden veroorzaakt door verkeerde of slecht onderhouden banden.

  Meer info
 • Bestelwagens

  Als ondernemer wilt u de kosten voor uw bestelwagen zo laag mogelijk houden. De kostprijs per kilometer is voor u van groot belang, evenals de prijs/kwaliteitverhouding van de banden en wielen.

  Meer info
 • 4x4

  De 4x4 wordt al lang niet meer alleen op ruig terrein gebruikt. Ook in het straatbeeld zijn terreinwagens en Sport Utility Vehicles alomtegenwoordig. Dit betekent dat moderne banden zowel op de onverharde als verharde wegen goede prestaties moeten leveren. Trekkracht en comfort moeten optimaal op elkaar afgestemd zijn.

  Meer info
 • Vrachtwagens

  Eurotyre levert jaarlijks meer dan 400.000 truckbanden. Nieuwe banden én vernieuwde banden. Een truckband moet aan hele specifieke eisen voldoen. Ze moeten duurzaam zijn, zware belasting aankunnen en een uitstekende stabiliteit bieden.

  Meer info
 • Motoren

  Het juiste type motorbanden monteren is belangrijk voor uw veiligheid en de rijeigenschappen van uw motor. Verkeerde banden maken de motor moeilijker bestuurbaar.

  Meer info
 • Landbouw

  Een landbouwband moet onder alle omstandigheden kunnen presteren. Bij het oogsten wilt u de gewassen niet beschadigen. Bij regen mag uw machine niet wegzakken in de drassige bodem.

  Meer info